Samsung Galaxy S8 Review

Nimic nu se apropie de designul Galaxy S8. Este cel mai frumos telefon pe care l-am văzut vreodată, lăsând toate celelalte receptoare în spatele său. Este începutul pentru un ecran uimitor, captivant, ușor de utilizat cu o singură mână. Dispozitivul este disponibil în trei culori – un negru închis, argintiu strălucitor și un gri cu o nuanță albăstruie – fără o placă frontală albă urâtă la vedere.

Unitatea mea de recenzie este opțiunea neagră și este negru în mod corespunzător peste tot, cu laturi strălucitoare care se amestecă pe ecran. Se simte ca o singură piesă completă, cu sticlă, ecran și metal care se combină.

Telefoanele Galaxy S8 si S8+ sunt dotate cu aceeasi rezistenta la apa si la praf IP68 la care te astepti din partea telefoanelor Galaxy si sunt rezistente la apa pana la adancimea de 1.5 metri timp de 30 de minute.

Printre specificatii gasim si :

Proiectarea S8 Samsung

Indiferent dacă este vorba de întâmpinarea unui nou copil, sărbătorirea loviturii câștigătoare în prelungiri sau descoperirea celui mai bun stand de taco din toată lumea – cu toții dorim să împărtășim aceste momente cu prietenii și familia în momentul în care se întâmplă. De cele mai multe ori, aceasta înseamnă să ne ridicăm telefoanele și să trimitem un mesaj sau să începem un apel. Astăzi împărtășim o previzualizare a două noi aplicații care aruncă o privire nouă asupra modului în care oamenii se conectează.

Vezi aici detalii complete si caracteristici tehnice  Samsung Galaxy S8:

Allo este o aplicație de mesagerie inteligentă care vă face conversațiile mai ușoare și mai expresive. Se bazează pe numărul dvs. de telefon, astfel încât să puteți lua legătura cu oricine din agenda dvs. Și cu învățarea automată profund integrată, Allo are funcții inteligente pentru a menține conversațiile curgând și pentru a vă ajuta să faceți lucrurile.

Recompari.ro - Site-ul tau de reduceri online din Romania
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compara
Shopping cart